Szerző: Vörös Péter

2004. október 26. 13:36

Sem portál, sem böngésző nem szerepel a Google tervei között

Eric Schmidt, a Google elnök-vezérigazgatója tegnap közölte, hogy a cég nem tervezi, hogy belép a webböngészők piacára és a portállá történő átalakulást sem fontolgatják. Külső megfigyelők a bevételek növelésének eszközeként szorgalmazzák a két ötletet. A Google immár saját böngésző nélkül is közvetlen vetélytársa a Microsoftnak, miután a cég e hónapban bejelentette saját

Eric Schmidt, a Google elnök-vezérigazgatója tegnap közölte, hogy a cég nem tervezi, hogy belép a webböngészők piacára és a portállá történő átalakulást sem fontolgatják. Külső megfigyelők a bevételek növelésének eszközeként szorgalmazzák a két ötletet. A Google immár saját böngésző nélkül is közvetlen vetélytársa a Microsoftnak, miután a cég e hónapban bejelentette saját Google Desktop Search keresőtechnológiáját, amely egyszerre képes a weben és a felhasználó merevlemezén is keresni. A cég részvényárfolyama 15 százalékkal 172,43 dollárra emelkedett pénteken, ez több mint kétszerese az augusztusi tőzsdei bevezetéskori árfolyamnak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról