Szerző: Ady Krisztián

2004. szeptember 28. 12:24

Az Apple továbbra is kicseréli a "pöttyös" PowerBook kijelzőket

[News.com] Az Apple Computer bejelentette, hogy továbbra is ingyenesen kicseréli azokat a PowerBook kijelzőket, mely noteszgépek tulajdonosai fehér pöttyöződésről, hibás pixelekről számoltak be. A vállalat pénteki közleménye szerint a termékek az általános, vásárlástól számított egy év helyett két évig esnek garancia alá.

[News.com] Az Apple Computer bejelentette, hogy továbbra is ingyenesen kicseréli azokat a PowerBook kijelzőket, mely noteszgépek tulajdonosai fehér "pöttyöződésről", hibás pixelekről számoltak be. A vállalat pénteki közleménye szerint a termékek az általános, vásárlástól számított egy év helyett két évig esnek garancia alá.

A csalódott felhasználók tavaly ősszel jelezték először ezeket a problémákat, online petíciókat indítottak különböző webhelyeken és más egyéb módszerekkel próbáltak nyomást gyakorolni az Apple-re, hogy oldja meg a kijelzőkkel kapcsolatos gondokat.

Tavaly októberben az Apple közölte, hogy a felhasználók az Applecare szolgáltatás keretein belül oldhatják meg kijelzőkkel kapcsolatos gondjaikat. "Az elmúlt évben kértük a problémával találkozó, 15 hüvelykes PowerBook G4 notebookkal rendelkező tulajdonosokat, hogy vegyék fel a kapcsolatot az AppleCare-rel," -- nyilatkozta az Apple közleményében. "Hogy bizonyosak legyünk abban, hogy minden hibás modellt megjavítottunk, a vásárlástól számított két évre növeljük a termékek javítási periódusát" -- tették hozzá.

A javítási program néhány hibás kijelzővel szerelt Titanium és Aluminum PowerBookot érint, melyeket 2003 júliusa és novembere között gyártottak. A hibás notebookok sorozatszáma V7334 vagy V7345 karakterekkel kezdődik, vagy a QT331 - QT339 tartományból származik.

Az Apple nem csak a javítás, hanem a szállítási költségeket is állja, sőt, az esetlegesen korábban fizetés ellenében megjavított modellek tulajdonosait kártalanítja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról