:

Szerző: Ady Krisztián

2004. július 20. 13:28

Két új taggal egészíti ki FibreCAT tárolócsaládját a Fujitsu Siemens Computers

A Fujitsu Siemens Computers bejelentette, hogy két új taggal egészíti ki FibreCAT hálózati tárolócsaládját. A FibreCAT AX100 modelleket kimondottan a könnyen kezelhető hálózati tárolómegoldást kereső kis- és középvállalatok számára fejlesztették ki.

A Fujitsu Siemens Computers bejelentette, hogy két új taggal egészíti ki FibreCAT hálózati tárolócsaládját. A FibreCAT AX100 modelleket kimondottan a könnyen kezelhető hálózati tárolómegoldást kereső kis- és középvállalatok számára fejlesztették ki.

A kis- és középvállalati szegmensben hagyományosan használt belső tárolóknál a felügyelet és a biztonsági másolatkészítés nehézkes, fejlett adatvédelmi képességek bevezetéséről pedig szó sem lehet. Erre a problémára jelentenek megoldást a könnyen kezelhető FibreCAT AX100 hálózati tárolók.

A mindössze 2U magas, könnyen kezelhető, kompakt megoldás rutinkarbantartását a felhasználó akár önállóan is elvégezheti, így ezentúl a felhasználók még szélesebb tábora élvezheti a hálózati adattárolás előnyeit. A FibreCAT AX100 tároló kiváló biztonsági jellemzőkkel rendelkezik és egyaránt támogatja a Windows-, Linux- és Novell-alapú rendszereket is.

A rendszer integrált és előtelepített formában tartalmazza az AX100 üzembe helyezéséhez és felügyeletéhez szükséges valamennyi funkciót. A felhasználóbarát, webalapú grafikus felület tovább egyszerűsíti illetve ésszerűsíti a beállítást és a felügyeletet. A szervizelés egyszerű és olcsó, hiszen a felhasználó önállóan is elvégezheti a rendszer telepítését és karbantartását, sőt tartalékalkatrész-csomagokat is vásárolhat.

A FibreCAT AX100 a FibreCAT architektúra egyedülálló jellemzőit nyújtja a rendelkezésre állás és a redundancia terén. FLARE operációs környezete kiváló adatvédelmi tulajdonságokkal rendelkezik. A rendszer számos népszerű operációs rendszer (pl. Windows, Linux és Novell) esetében támogatja a DAS- és a SAN-csatlakozást.

Gazdaságos kialakítása és Serial ATA lemezmeghajtói révén az AX100 gazdaságos alternatívát kínál a SCSI JBOD tálcák és a kisméretű SCSI tömbök kiváltására és utat nyit felhasználói előtt a hálózati adattárolás világába. A FibreCAT AX100 modellek támogatják a 160 és 250 GB-os, 7200 RPM sebességű SATA meghajtókat és RAID 5 védelemmel konfigurálhatók.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.