Szerző: Ady Krisztián

2004. július 6. 10:52

Belépő szintű, mégis kiváló paraméterekkel rendelkező LCD-monitort hozott Európába a Hyundai

A kiváló minőségű LCD-monitorairól ismert Hyundai egy újabb, belépő szintű 17 hüvelykes LCD-monitort dobott piacra Európában. Az L70N lapos monitor a cég csúcsmodeljaivel ellentétben csak 16 ms-os utánvilágítási idővel, valamint 150 és 135 fokos láthatósági szöggel rendelkezik.

A kiváló minőségű LCD-monitorairól ismert Hyundai egy újabb, belépő szintű 17 hüvelykes LCD-monitort dobott piacra Európában. Az L70N lapos monitor a cég csúcsmodeljaivel ellentétben "csak" 16 ms-os utánvilágítási idővel, valamint 150 és 135 fokos láthatósági szöggel rendelkezik.

A kizárólag csak VGA csatlakozóval rendelkező monitor 500:1-hez kontrasztaránya -- az utánvilágítási idő szokatlanul alacsony paraméteréhez hasonlóan -- belépő szinthez képest kifogástalannak mondható. A 3 éves garanciával forgalmazott monitorra már 384 euró körüli áron rábukkanhatunk az európai online üzletekben.

A fenti modell mellett két 12 ms-os utánvilágítási idejű LCD-monitort is piacra dob hamarosan a Hyundai: a Q17+ és L70S+ 17"-os monitorokért is csupán 489 és 419 eurót kell fizetni, mely már az adót is tartalmazza.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról