:

Szerző: fagyi

2000. május 29. 09:55

Matrox RT-2000 teszt

Gondolom sokan hallottak már kedves olvasóink közül erről a kártyáról. Akik viszont még nem, azoknak néhány kulcsszóban összefoglalnám mit is tud ez a fél-professzionális set.
  • Broadcast minőségű videoszerkesztés az otthonunkban
  • Nem csak előre definiált, hardveresen kötött effekteket használhatunk, hanem saját készítésű hatásokat is létre tudunk hozni és valós időben tudjuk őket használni, így a felhasználó egy olyan szolgáltatásaiban bővíthető videoeditáló rendszerhez jut, ami felveszi a versenyt a stúdiókban alkalmazott professzionális rendszerekkel
  • Az Adobe Premier programon belül a felhasználók képesek egyszerre két különböző videojelfolyamot szerkeszteni, ráadásul több, mint 500 személyre szabható hatást tudunk az RT-2000-rel valós időben alkalmazni
Pár nappal ezelőtt szerkesztőségünkben járt ez az ominózus kártya. Természetesen kimerítő teszteknek vetettük alá, hogy a hazai videoeditálás szerelmeseinek is szolgálhasson valami újdonsággal a HWSW. Ugyanakkor azoknak is a figyelmébe ajánlom a tesztet, akik eddig még nem foglalkoztak videoeditálással, de kedvet éreznek hozzá.
Mivel a teszt kissé szakmai jellegű, ezért az esetleges kérdésekre szívesen válaszolok mail-ben.

A teszt a jobbmenüből (>>>), vagy ezen a linken érhető el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.