Szerző: Bodnár Ádám

2004. május 13. 12:55

Távozik az Inteltől Mike Fister, a nagyvállalati rendszerekért felelős vezető

Mike Fister
Mike Fister
A Cadence Design Systemshez távozik az Inteltől Mike Fister, a nagyvállalati rendszerekért felelős vezető. Fister a Cadence elnöke, illetve elnök-vezérigazgatója lesz. A Cadence korábbi elnöke és elnök-vezérigazgatója, Ray Bingham az igazgatótanács elnökeként dolgozik tovább.

A ma 50 éves Mike Fister 17 éve dolgozik az Intelnél. A világ legnagyobb chipgyártója közölte, hogy utóda Abhijit Y. Talwalkar, a nagyvállalati rendszerekért felelős részleg alelnöke lesz. Az Intel emellett bejelentette, hogy önálló részleggé szervezi át szoftverekért felelős csoportját, amely eddig a nagyvállalati divízió részeként működött. A szoftverrészleg vezetői Bill Swope és Richard Wirt lesznek.

A kaliforniai San Joséban székelő Cadence Design Systems piacvezető az elektronikus tervezésautomatizálás területén, a vállalat elektronikai alkatrészek tervezéséhez és fejlesztéséhez szükséges szoftvereket és eszközöket értékesít. A Cadence 4800 alkalmazottal rendelkezik és a tavalyi évben összesen 1,1 milliárd dollár forgalmat ért el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról