Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 28. 10:51

Hamarosan piacon a Samsung hordozható videolejátszója

A hírek szerint júliusban kerül az amerikai boltokba a Samsung legújabb Yepp készüléke, a képek, videók és zenék lejátszására egyaránt alkalmaz Yepp YH-999.

A hírek szerint júliusban kerül az amerikai boltokba a Samsung legújabb Yepp készüléke, a képek, videók és zenék lejátszására egyaránt alkalmaz Yepp YH-999.

A 400 MHz-es Intel PXA255 processzorra épülő készüléket a Microsoft Portable Media Center szoftver működteti. Az új Yepp 20 Gbyte kapacitású merevlemezt tartalmaz, amelyről WMA és MP3 formátumú zenéket, WMV formátumú videót és JPEG képeket képes lejátszani, illetve megjeleníteni. A készülék beépített 3,5 hüvelykes színes kijelzőjének felbontása 320x240 pixel, azonban ellátták kompozit TV-kimenettel is, így a filmeket és képeket akár TV-n is élvezhetik a felhasználók. A merevlemezt USB2.0 porton át lehet adatokkal feltölteni.

A Yepp YH-999 az előzetes specifikációk szerint 71x106x20 milliméter méretű és beépített lítium-ion akkumulátorral együtt is csak 223 grammot nyom. A termék júliusban kerül az amerikai boltokba, azár 500 dollár körül alakul, később pedig valószínűleg Európában is megvásárolható lesz. A Yepphez kiegészítőként infravörös távirányítót is lehet majd kapni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról