Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 8. 17:33

Háttérképek, csengőhangok LG mobiltelefonokra a World of Wireless honlapról

[Hill and Knowlton] Az LG Electronics a CeBIT kiállításon mutatta be mobiltelefonos szolgáltatásokat kínáló portálját, a www.wowlg.com -ot.

[Hill and Knowlton] Az LG Electronics a CeBIT kiállításon mutatta be mobiltelefonos szolgáltatásokat kínáló portálját, a www.wowlg.com-ot.

"A WOW LG európai bevezetése még csak a kezdet. Európán kívül is fokozatosan bevezetjük portálunkat" -- mondta Jae Hoon Bae, az LG Electronics telekommunikációs berendezésekért és mobiltelefonokért felelős marketing-igazgatója. "Azok az idők elmúltak, amikor a mobilgyártók csak az eladásra koncentráltak. A WOW LG portál megkülönbözteti az LGE-t versenytársaitól. Célunk, hogy mobiltelefonjainak tulajdonosai büszkék legyenek arra, hogy LG terméket használnak" -- tette hozzá Mun Hwa Park, az LG Electronics telekommunikációs berendezésekért és mobiltelefonokért felelős részlegének elnöke.

A WOW LG portál szolgáltatásait a felhasználók közvetlenül mobiljukról vagy számítógépükről érhetik el. Az LG Electronics a WOW LG honlap szolgáltatásait a regionális igényeknek megfelelően alakította ki: a "My Mobile" személyre szabott szolgáltatás segítségével az európai vásárlók a különböző tartalmakat öt nyelven (angol, német, olasz, spanyol, francia) érhetik el, a készülék kijelzője méretéhez igazított animációs háttérképeket, valamint az adott ország legújabb slágereiből komponált polifonikus csengőhangokat tölthetnek le.

A honlap szolgáltatásai segítségével a felhasználók szerkeszthetik számítógépről vagy digitális kameráról letöltött képeiket, amelyek háttérképeknek is használhatók. A portálra látogatók játékokat játszhatnak, szoftvereket és használati útmutatókat tölthetnek le. A My Mobile SMS-küldési lehetőséget és letölthető "box" funkciókat is kínál.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról