:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 25. 14:03

Csehországban terjeszkedik az Asustek

Az Asustek további 28 millió dollár értékű gyártóüzemet épít a csehországi Ostravában, ahol asztali gépek és notebookok összeszerelése zajlik majd -- írja a tajvani Commercial Times . A vállalat pénzügyi részlegének illetékese megerősítette azokat az információkat, amelyek szerint az Asustek új befektetésekkel növelné csehországi gyártókapacitását, azonban részletekkel nem szolgált.

Az Asustek további 28 millió dollár értékű gyártóüzemet épít a csehországi Ostravában, ahol asztali gépek és notebookok összeszerelése zajlik majd -- írja a tajvani Commercial Times. A vállalat pénzügyi részlegének illetékese megerősítette azokat az információkat, amelyek szerint az Asustek új befektetésekkel növelné csehországi gyártókapacitását, azonban részletekkel nem szolgált.

Az ostravai gyár a hírek szerint 2005 első negyedévében kezdi meg a termelést és havi 200 ezer asztali gépet és notebookot szerelnek majd itt össze. Az üzemben emellett szerviz is működik majd, amelynek kapacitása havi 50 ezer PC. Az Asusteknek már van egy csehországi gyára, a rudnai üzemet két éve alapította a vállalat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.