Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 19. 14:21

CeBIT: kiterjesztette és meghosszabbította együttműködési megállapodását az EMC és a Fujitsu Siemens

Az EMC Corporation és a Fujitsu Siemens Computers kiterjesztették stratégiai együttműködésüket: a Fujitsu Siemens Computers a jövőben az EMC hálózati tárolóeszközeinek teljes skáláját értékesíti Európában, Közel-Keleten és Afrikában. A két cég 2008-ig hosszabbította meg a viszonteladói szerződéseket .

Az EMC Corporation és a Fujitsu Siemens Computers kiterjesztették stratégiai együttműködésüket: a Fujitsu Siemens Computers a jövőben az EMC hálózati tárolóeszközeinek teljes skáláját értékesíti Európában, Közel-Keleten és Afrikában. A két cég 2008-ig hosszabbította meg a viszonteladói szerződéseket .

Az EMC és a Fujitsu Siemens Computers közös megoldásait a CeBIT-en, a világ legnagyobb technológiai kiállításán mutatják be Hannoverben. A két társaság közösen kifejlesztett megoldások széles skáláját mutatja be, többek között azokat az e-mail konszolidációs, globális helyettesítési és adatvédelemi megoldásokat, amelyek az EMC technológiáját, valamint az EMC LEGATO Software részlegének szoftvereit használják.

"Az EMC technológiája, termékeinek és szolgáltatásainak minősége, valamint belső eljárásai iparág-vezető technológiát biztosítanak a Fujitsu Siemens Computers és ügyfelei számára" -- mondta Adrian v. Hammerstein, a Fujitsu Siemens Computers elnök-vezérigazgatója. "Az EMC hálózati tárolóeszköz-rendszerei és szoftverei kulcsfontosságú elemei cégünk Business Critical Computing megoldásainak, amelyekkel megelőztük versenytársainkat. A szerződések meghosszabbítása is bizonyítja elkötelezettségünket a többszintű együttműködés iránt, a tervezéstől kezdve az értékesítésen keresztül a szolgáltatásokig, annak érdekében, hogy ügyfeleink információikat a lehető legjobban használják fel."

A Fujitsu Siemens Computers az EMC CLARiiON hálózati tárolórendszereit a FibreCAT márkanév alatt árusítja. A társaság az EMC Symmetrix rendszereinek legnagyobb viszonteladója, a Fujitsu Siemens Computers kínálatában szerepelnek az EMC Celerra file szerverei, a Centera tartalom-címzésű (CAS) tárolómegoldásai, a Connectrix switch-ek és az EMC nyílt szoftverei is. Mindezek mellett a Fujitsu Siemens Computers a LEGATO szoftvereinek teljes skáláját kínálja.

"A Fujitsu Siemens Computers által kiszolgált piacok az EMC leggyorsabban növekvő területei. Az EMC és a Fujitsu Siemens Computers stratégiai együttműködése e növekedés kulcsa" -- mondta Joe Tucci, az EMC elnök-vezérigazgatója. "Az EMC hálózati tárolórendszereinek és szoftvereinek, valamint a Fujitsu Siemens szervereinek kombinációja segíti közös ügyfeleinket információik kezelésében azok teljes életciklusa során. A kapcsolatunk kiterjesztése lehetővé teszi számunkra, hogy segítsük ügyfeleinket legsürgetőbb üzleti problémáik megoldásában."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról