:

Szerző: Ady Krisztián

2004. január 30. 11:47

Még kedvezőbb mobil WAP és internet a Westelnél

A Westel a tavaly februárban egy éves időtartamra meghirdetett akciós GPRS árainak változatlanul hagyása mellett WAP Plusz és Internet Plusz/WestelNet Plusz néven az eddigieknél is kedvezőbb csomagokat vezet be február elsejétől.

A Westel a tavaly februárban egy éves időtartamra meghirdetett akciós GPRS árainak változatlanul hagyása mellett WAP Plusz és Internet Plusz/WestelNet Plusz néven az eddigieknél is kedvezőbb csomagokat vezet be február elsejétől.

A GPRS szolgáltatás díjaira vonatkozó, tavaly februárban egy évre meghirdetett akció kedvezményei 2004. február 1-je után változatlanok maradnak, azaz minden eddigi GPRS tarifa továbbra is előnyös feltételekkel vehető igénybe. A véglegesített akciós díjszabás ráadásul újabb, a WAP-ot és internetet az átlagosnál többet használó ügyfelek számára az eddigieknél kedvezőbb feltételeket kínáló új díjcsomagokkal bővül.

Az előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek számára egyaránt elérhető WAP Plusz csomag mindössze havi bruttó 600 forint ellenében 1,5 Mbyte-nyi, azaz akár 6-8 órányi WAP-használatot biztosít, az Internet Plusz és WestelNet Plusz bruttó 4000 forintos havidíja pedig 50 Mbyte szabadon felhasználható internetezési lehetőséggel és nagyon alacsony éjszakai tarifával segíti a helytől független információkhoz jutást.

A Magyarországon kereskedelmi szolgáltatásként kizárólag a társaságnál elérhető, nagysebességű adatátviteli megoldás, azaz az EDGE szintén a kedvező és új csomagokkal kiegészülő GPRS díjszabás szerint kerül kiszámlázásra, azaz a legkorszerűbb és jelenleg GSM hálózaton leggyorsabb adatátvitelért a Westel külön díjat nem számol fel.

A Westel GPRS szolgáltatásainak 2004. február 1-től érvényes díjszabása:

 

Bruttó havidíj

Havidíjban foglalt adatmennyiség

10 kbyte bruttó forgalmi díja

csúcsidő

kedvezm.

éjszaka

Domino

WAP Start

-
13 Ft

GPRS WAP

350 Ft
250 kbyte
13 Ft
7 Ft

~ WAP Plusz

600 Ft
1,5 Mbyte

~ Internet

2 500 Ft
10 Mbyte
7 Ft
3 Ft
0,3 Ft

~ Internet Plusz

4 000 Ft
50 Mbyte

Előfizetéses

WAP Start

-
13 Ft

WestelWap

312,5 Ft
250 kbyte
10 Ft
5 Ft

~ Plusz

600 Ft
1,5 Mbyte

WestelNet

2 500 Ft
10 Mbyte
6,25 Ft
2,5 Ft
0,3 Ft

~ Plusz

4 000 Ft
50 Mbyte

Mobil Internet Csomag

 
3 750 Ft
50 Mbyte
6,25 Ft
2,5 Ft
0,3 Ft

Napidíjas Internet

GPRS One

Napidíj:
375 Ft / 125 Ft
Naponta
500 kbyte
6,25 Ft
2,5 Ft
2,5 Ft

A Westel ezzel együtt bejelentette, hogy 2004. február 1-jétől bankkártyával is kiegyenlíthető a vállalat vezeték nélküli internetelését nyújtó Westel WLAN szolgáltatásának díja. Ezentúl tehát a Westel ügyfelein túl mindenki, aki dombornyomott hitelkártyával és megfelelő WLAN eszközzel rendelkezik, internetezhet a gyors vezeték nélküli hálózat segítségével.

A Westel 2003. december 1-je óta az ország 30 pontján -- így a Ferihegy 2A, 2B Terminálokon és számos Westel üzletben -- kereskedelmi szolgáltatásként kínálja a vezeték nélküli helyi hálózatelérést (Wireless Local Area Network) az arra alkalmas eszközökkel rendelkezőknek. A WLAN nagysebességű internet elérést eddig kizárólag a Westel előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei használhatták, februártól azonban dombornyomott bankkártyával is elérhető a szolgáltatás, függetlenül attól, hogy a felhasználó a társaság ügyfele vagy sem.

A bankkártyás fizetési módot választva az ügyfél automatikusan az OTP Bank weboldalára lép, ahol a bankkártya számát, lejárati dátumát és a kártya azonosítóját kell megadni. A bankkártyás fizetési mód teljesen biztonságos. A szolgáltatás 15 perces egységekben kerül kiszámlázásra, a WLAN használatának azonban nincs belépési vagy havidíja és a kifizetett időszakon belül az adatforgalomnak sincs korlátja.

15 percnyi felhasználás díja a Westel Domino és előfizetéses ügyfelei, valamint a bankkártyával fizető vásárlók részére egyaránt bruttó 625 forint. 15 vagy 30 pernyi időtartam 1 hónapon belül, ennél nagyobb egység 3 hónapos időtartamban használható fel. Az elektronikus úton kifizetett szolgáltatás díjáról a Westel az ügyfél kérésére és az általa megadott címre díjmentesen számlát küld ki.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.