Szerző: Bodnár Ádám

2004. január 23. 13:28

A Nauticus Networks akvizíciójával erősít a Sun

A Sun Microsystems bejelentette, hogy aláírta a végleges szerződést a Nauticus Networks felvásárlásáról.

A Sun Microsystems bejelentette, hogy aláírta a végleges szerződést a Nauticus Networks felvásárlásáról.

A Nauticus Networks nagy teljesítményű terheléselosztási, azon belül tartalom-alapú terheléselosztási, SSL, és virtualizációs technológiákkal foglalkozik, amelyek fontos elemei lesznek a Sun horizontálisan skálázható, azaz sok kisebb teljesítményű rendszer együttes működését támogató stratégiájának. A technológia célja az informatikai rendszerek teljesítményének javítása, magasabb fokú integráció, valamint új hálózati szolgáltatások könnyebb kifejlesztése.

A szerződési feltételek értelmében a Sun egy teljes egészében készpénzes tranzakció eredményeképpen vásárolja meg a Nauticus Networkst. Az üzlet a Sun 2004-es pénzügyi évének harmadik negyedévében fejeződik be. A megvásárlást követően a Nauticus Networks a Sun Volume Systems Product részlegének szerves részévé válik, a részleg ügyvezető alelnöke, Neil Knox vezetésével.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról