Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. december 22. 14:40

Sulinet Expressz: 17 milliárd forintnyi termék talált gazdára

[Magyarország.hu] Elérte a 17 milliárd forintot a 2003 januárjában indított Sulinet Expressz programban értékesített számítástechnikai eszközök értéke -- írja a Magyarország.hu . Az évi hatvanezer forintnyi adókedvezmény miatt népszerű program keretében eladott eszközök értéke idén augusztusban lépte át az egymilliárd, majd december elején a tízmilliárd forintos határt.

[Magyarország.hu] Elérte a 17 milliárd forintot a 2003 januárjában indított Sulinet Expressz programban értékesített számítástechnikai eszközök értéke -- írja a Magyarország.hu. Az évi hatvanezer forintnyi adókedvezmény miatt népszerű program keretében eladott eszközök értéke idén augusztusban lépte át az egymilliárd, majd december elején a tízmilliárd forintos határt.

A programban jelenleg az ország 1 800 számítástechnikai szaküzlete vesz részt. Január 15-től bővül a Sulinet Expresszhez csatlakozó cégek száma. A novemberben meghirdetett Sulinet Expressz II. pályázat célja, hogy a jelenleginél több szállító termékei kerüljenek a programba. Szintén januártól várható, hogy csökken az adókedvezménnyel vásárolható termékek köre, ugyanis kivonták a programból a laptop hordtáskát, játékvezérlőt, játékkonzolt, projektort és a digitális videokamerát.

A hetente ülésező projekt tanács döntött úgy, hogy a fenti termékeket törli a kedvezménnyel megvásárolhatók közül. A testület határozata a döntés meghozatalát követő 30. napon lép hatályba -- várhatóan január 9-én.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról