Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. december 22. 14:40:09

Sulinet Expressz: 17 milliárd forintnyi termék talált gazdára

[Magyarország.hu] Elérte a 17 milliárd forintot a 2003 januárjában indított Sulinet Expressz programban értékesített számítástechnikai eszközök értéke -- írja a Magyarország.hu . Az évi hatvanezer forintnyi adókedvezmény miatt népszerű program keretében eladott eszközök értéke idén augusztusban lépte át az egymilliárd, majd december elején a tízmilliárd forintos határt.

[Magyarország.hu] Elérte a 17 milliárd forintot a 2003 januárjában indított Sulinet Expressz programban értékesített számítástechnikai eszközök értéke -- írja a Magyarország.hu. Az évi hatvanezer forintnyi adókedvezmény miatt népszerű program keretében eladott eszközök értéke idén augusztusban lépte át az egymilliárd, majd december elején a tízmilliárd forintos határt.

A programban jelenleg az ország 1 800 számítástechnikai szaküzlete vesz részt. Január 15-től bővül a Sulinet Expresszhez csatlakozó cégek száma. A novemberben meghirdetett Sulinet Expressz II. pályázat célja, hogy a jelenleginél több szállító termékei kerüljenek a programba. Szintén januártól várható, hogy csökken az adókedvezménnyel vásárolható termékek köre, ugyanis kivonták a programból a laptop hordtáskát, játékvezérlőt, játékkonzolt, projektort és a digitális videokamerát.

A hetente ülésező projekt tanács döntött úgy, hogy a fenti termékeket törli a kedvezménnyel megvásárolhatók közül. A testület határozata a döntés meghozatalát követő 30. napon lép hatályba -- várhatóan január 9-én.

a címlapról

Aggasztó adatok?

2

Elvan a gyerek, ha mobilozik

2020. február 24. 09:46

Aggódnak érte, mégis engedik a hazai fiatal felnőtt szülők gyerekeinek az okoseszköz-használatot.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 24. 13:26

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.