Szerző: Ady Krisztián

2003. december 19. 14:42

Nem gyárt több GameCube klónt a Panasonic

[CDR-Info] Befejezte módosított GameCube változatának gyártását és forgalmazását a Panasonic. A Q névre keresztelt játékkonzol olyan képességekkel, szolgáltatásokkal és opcionális kiegészítőkkel rendelkezett, melyet hiába kerestünk volna az eredeti Nintendó konzolban.

[CDR-Info] Befejezte módosított GameCube változatának gyártását és forgalmazását a Panasonic. A 'Q' névre keresztelt játékkonzol olyan képességekkel, szolgáltatásokkal és opcionális kiegészítőkkel rendelkezett, melyet hiába kerestünk volna az eredeti Nintendó konzolban.

A Panasonic módosított GameCube klónja Video-CD lemezek lejátszására is képes volt, valamint optikai kimenettel is rendelkezett, melyen keresztül DTS hangsávokat is továbbíthatott. A játékkonzolok árának folyamatos csökkenésével a Panasonic gépe aránytalanul drágává vált, ezért a vállalat lépése -- sajnos -- teljesen érhető.

Miközben a Nintendo körülbelül 128 dollárra csökkentette a GameCube játékkonzol árát, a Panasonic Q rendszere továbbra is 324 dollárba került.


A Nintedo GameCube és a Panasonic Q

A Panasonic nem rendelkezik raktárkészlettel a konzolból, ezért a viszonteladóknál valószínűleg a kérészéletű készülék utolsó példányaira vadászhatnak még a gyűjtők, esetleges Nintendo fanatikusok.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról