Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. december 17. 11:45

Pataki Dániel lesz a Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke

Pataki Dániel
Pataki Dániel
[HWSW] Pataki Dániel, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) jelenlegi hírközlési helyettes államtitkára lesz a január 1-től felálló új szervezet, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) elnöke -- hangzott el egy mai sajtótájékoztatón.

Az IHM idén 31 éves helyettes államtitkára a Budapesti Közgazdasági Egyetemen szerzett diplomát nemzetközi kapcsolatok és közszolgálat szakon. 1997-től egy évig a Vivendi Telecom Hungary vállalatnál az Üzletfejlesztési Igazgatóságon elemző, 1999-től az Andersen Vezetési Tanácsadás Divíziójánál vezető tanácsadó, később menedzser. 2002 elején a Vivendi Telecom Hungary stratégiai igazgatója lett, majd ugyanabban az évben került a tárcához helyettes államtitkárként.

Pataki újságírói kérdésre elmondta, hogy egyelőre sem az NHH főigazgatóját, sem más vezető tisztségviselőjét nem kívánja megnevezni, de az új szervezet január elsejei felállásáig mindenképpen kialakul a vezetői gárda. Az NHH-nak egyébként nem lesz több munkatársa: a HÍF jelenlegi 460 fős állománya kerül az új hatósághoz. Az intézmény jövő évi költségvetése hárommilliárd forintot tesz ki.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról