Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. december 9. 13:23

Kedvezményes telefonálást biztosító csomag nagyfogyasztóknak

Az Invitel új elemmel bővítette hangszolgáltatását, melyet az üzleti élet -- havonta minimum 150 000 forint értékű telefonforgalmat lebonyolító, Matáv szolgáltatási területén működő -- szereplőinek kínál. A HangPartner Direkt Budapest és a HangPartner ISDN Budapest a már meglévő HangPartner Direkt és HangPartner ISDN csomagok továbbfejlesztett, még több kedvezményt biztosító ajánlatai.

[HWSW] Az Invitel új elemmel bővítette hangszolgáltatását, melyet az üzleti élet -- havonta minimum 150 000 forint értékű telefonforgalmat lebonyolító, Matáv szolgáltatási területén működő -- szereplőinek kínál. A HangPartner Direkt Budapest és a HangPartner ISDN Budapest a már meglévő HangPartner Direkt és HangPartner ISDN csomagok továbbfejlesztett, még több kedvezményt biztosító ajánlatai.

Az új, kedvezőbb lehetőségeket felkínáló szolgáltatások központi elemét a nagyobb vidéki városokból Budapestre történő telefonhívások tarifájának csökkentése képezi. Ennek révén jelentős megtakarítást könyvelhetnek majd el azok az intenzív kommunikációt folytató vállalatok, amelyek az Invitel két új terméke közül választanak.

A HangPartner Direkt Budapest csomag a kiemelt -- belföldi, mobil és nemzetközi -- hívásirányok tekintetében biztosít digitális minőségű hangszolgáltatást az előfizetők számára. A HangPartner Direkt Budapest szolgáltatás igénybe vétele esetén akár már nettó 9,50 Ft-os percdíjért hívható a főváros az Invitellel. A csomag előfizetése egyszeri belépésidíj-, havidíj- és kapcsolásidíj-mentes, a percdíjak pedig a nap 24 órájában azonosak.

A hangátvitel ISDN2 vagy ISDN30 csatlakozáson keresztül valósul meg minden hívásirányban, az indított és a fogadott hívásokra egyaránt. A Budapestre történő telefonhívások percdíjai nettó 9,50 Ft-ra csökkentek, és ez esetben is egységes tarifa érvényesül 0-24 óráig. Az előfizetés belépésidíj-mentes, akár 0 Ft-os kapcsolási díj is elérhető, és - a HangPartner Direkt Budapest szolgáltatáshoz hasonlóan - az egyedi szokásoknak, vállalati struktúrának megfelelő csomagok kialakítására is lehetőség nyílik.

Az érdeklődők a további részletekről a 06-80 88-55-88-as info-vonalon vagy a www.invitel.hu oldalon tájékozódhatnak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról