:

Szerző: Ady Krisztián

2003. december 2. 10:19

Megkezdte új 17"-os LCD-televíziója szállítását a Dell

[Digit-Life] A Dell bejelentette, hogy megkezdte legújabb, 17-os képátlójú, TV-tunerrel szerelt LCD-monitora szállítását. A W1700 típusjelzésű modell körülbelül 776 dollárba fog kerülni Japánban.

[Digit-Life] A Dell bejelentette, hogy megkezdte legújabb, 17"-os képátlójú, TV-tunerrel szerelt LCD-monitora szállítását. A W1700 típusjelzésű modell körülbelül 776 dollárba fog kerülni Japánban.

A "szélesvásznú", WXGA felbontást (1280 x 768 pixel) támogató monitor 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes. A 17"-os képátlóból és a felbontásból adódik, hogy egyetlen pixel mérete 0,291 mm. A készülékben található LCD-panel 450 kandella/m2 fényerővel, 25 ms utánvilágítási idővel és a dokumentumok szerint 176 fokos vízszintes és függőleges láthatósági szöggel rendelkezik.


Kép: Digit-life

A készülék az analóg bemenet mellett meglepő módon DVI-D bemenettel is rendelkezik, ez a csatlakozó a legtöbb esetben lemarad a főként televíziózásra ajánlott modellekről. A Dell készüléke a TV-tuner bemenete mellett kompozit, S-VIDEO és komponens bemenettel, valamint külső audió bemenettel is rendelkezik.

A TV-adások hangját 2 x 5 W-os hangszórók szólaltatják meg. Az LCD-televízió energifogyasztása körülbelül 60 W, súlya 7 kg.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 20:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.