Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. november 24. 12:51

Magyar törvénytár az interneten

A magyar államiság 1003 évének valamennyi törvénye hozzáférhető az interneten a KJK-Kerszöv jóvoltából. A www.complex.hu/1000 címen elérhető oldalon I. István Dekrétomaitól a 2003-as adótörvényekig elérhető valamennyi ismert törvényünk.

[HWSW] A magyar államiság 1003 évének valamennyi törvénye hozzáférhető az interneten a KJK-Kerszöv jóvoltából. A www.complex.hu/1000 címen elérhető oldalon I. István Dekrétomaitól a 2003-as adótörvényekig elérhető valamennyi ismert törvényünk.

Az elsősorban jogtörténeti érdekességeket tartalmazó oldal a KJK-Kerszöv -- a most 10 éves CompLex CD Jogtár kiadójának jóvoltából -- magáncélú, tudományos, kutatási, oktatási és ismeretterjesztő célokra szabadon felhasználható. Az internetes kiadás alapját egy 1996-ban kiadott CD képzi: ekkor jelent meg első ízben az ezeréves törvénytár

A most hatályos törvények az interneten korábban is hozzáférhetők voltak: az 1990 óta elfogadott törvényeket és országgyűlési határozatokat a KJK-Kerszöv Kft. közlöny adatbázisában, a törvénytervezeteket és módosító indítványokat az országgyűlés honlapján, míg a rendeleteket -- ha nem is dicséretes következetességgel -- a minisztériumok honlapjairól lehetett letölteni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról