Szerző: Bodnár Ádám

2003. november 5. 13:45

A Sony csökkenti a PlayStation 2 japán árát

A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy november 13-án 25000 jenről 19800 jenre csökkenti a PlayStation 2 konzol japán árát.

A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy november 13-án 25000 jenről 19800 jenre csökkenti a PlayStation 2 konzol japán árát.

A vállalat emellett közölte, hogy a szélessávú internetezéshez szükséges készlet árát is mérsékli, a konzolt és merevlemezt is tartalmazó csomag 35000 jen helyett csak 29000 jenbe fog kerülni. Az árcsökkentésekkel párhuzamosan a Sony egy marketing-kampányt is indít a szigetországban, hogy fellendítse a keresletet az ünnepi szezonban. A Sony nemrég tette közzé első pénzügyi félévének eredményeit, az április elejétől szeptember végéig tartó időszakban a videojátékokért felelős divízió bevétele 37 százalékkal, üzemi eredménye 91 százalékkal csökkent.

Meg nem erősített hírek szerint november 20-ától jelentős árleszállítást követően 16800 japán jenes áron értékesíti Japánban az Xbox játékkonzolt a Microsoft. Az új, csökkentett ár mellett ráadásul egy igen kedvező árú komplett csomagot is készített a vállalat. Az Xbox konzolt, DVD-lejátszó kitet, két hónap Xbox Live előfizetést és Project Gotham Racing 2, PGR2 és Halo játékot tartalmazó csomagért csupán 19800 japán jent kérnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról