HWSW

Letölthető a Need for Speed Underground demó változata

Az Electronic Arts letölthetővé tette a Need for Speed Underground című autós játékának kipróbálható verzióját ( letöltés - 219 MB ). A demóban egykörös versenyeken indulhatunk, illetve többjátékos módban 3 ellenféllel mérhetjük össze tudásunkat. A Black Box fejlesztőcsapat által készített programot az Electronic Arts fogja kiadni néhány napon belül.

Az Electronic Arts letölthetővé tette a Need for Speed Underground című autós játékának kipróbálható verzióját (letöltés - 219 MB [1]). A demóban egykörös versenyeken indulhatunk, illetve többjátékos módban 3 ellenféllel mérhetjük össze tudásunkat. A Black Box fejlesztőcsapat által készített programot az Electronic Arts fogja kiadni néhány napon belül.

A program játékmenete a Gran Turismo által kitaposott "ösvényt" követi: különböző utcai versenyeken indulva kell minél több pénzt összegyűjtenünk, melyből tuningolhatjuk az autónkat, illetve akár újat is vásárolhatunk. A 20 típusú kocsiból álló kínálat egytől-egyig valódi márkákat vonultat fel. A sajtóközleményben három japán gyár autóit említi a kiadó: Mitsubishi Motors, Subaru és Toyota. Emelett több kiegészítőket gyártó cég (Sparco, Turbonetics, StreetGlow) termékeit is megvásárolhatjuk majd a játékban.

A képek tanúsága szerint a program grafikája felveszi a versenyt az eddigi legjobb autós játékokkal -- köszönhetően többek között annak is, hogy a stáb tagjait egy vizuális effektekért Oscar-díjat nyert hollywoodi szakember is erősíti.

A Need for Speed Underground megjelenését eredetileg a 2004-es év elejére tervezte a kiadó, azonban a fejlesztők gyors munkájának -- és valószínűleg a nagy haszonnal kecsegtető karácsonyi bevásárlási láznak -- köszönhetően ezt előrehozták idén novemberre, így egy hónap múlva már minden PlayStation 2-, Xbox-, GameCube-, GameBoy Advance- és PC-tulajdonos kipróbálhatja a játékot.

A cikkben hivatkozott linkek:
[1] http://www.gamershell.com/download_4024.shtml
A cikk adatai:
//www.hwsw.hu/hirek/23481/letoltheto-a-need-for-speed-underground-demo-valtozata.html
Író: castor ()
Dátum: 2003. november 04. 21:35
Rovat: vállalati it