Szerző: Bodnár Ádám

2003. október 27. 13:48

Havi 30 ingyenes MMS-t küldhetnek a Westel előfizetői

A tizedik születésnapját ünneplő Westel előfizetői egy egyszerű

A tizedik születésnapját ünneplő Westel előfizetői egy egyszerű regisztráció ellenében három hónapon át havonta 30 MMS üzenetet küldhetnek díjmentesen.

A havi 30 ingyenes MMS nem csak korlátozottan érvényes, az üzenetek bármely belföldi hálózatba és e-mail címre elküldhetők. Az akció ugyan három teljes hónapra, novembertől január végéig szól, de aki a Westel születésnapját követően még októberben aktiválja a kedvezményt, az a hónap utolsó néhány napjában is 30 ingyenes MMS-sel lesz gazdagabb.

Fontos tudni, hogy az adott hónapban fel nem használt MMS üzenetek nem vihetők át a következő hónapra, így akinek sok képes mondanivalója van, az akció ideje alatt minden hónapban éljen a lehetőséggel. Regisztrálni a Westel üzleteiben vagy a 1230-as, illetve a 1777-es számon lehet. A kedvezmény nem vonatkozik az emeltáras MMS szolgáltatásra -- írja közleményében a Westel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról