Szerző: castor

2003. október 24. 09:37

Október végén jelenik meg a Haegemonia űrstratégiai játék kiegészítő lemeze

A magyar Digital Reality Kft. legfrissebb sajtóközleménye szerint a Haegemonia című űrstratégiai játékukhoz készített kiegészítő lemez, a A Solon hagyaték 3990 Ft-os áron, október 31-én kerül forgalomba Magyarországon. A programmal egy időben megjelenő, az eredeti játékot, a kiegészítőt és a Haegemonia: Kirajzás című regényt tartalmazó Haegemonia Ultimate Edition pedig 6990 Ft-ért vásárolható meg.

A magyar Digital Reality Kft. legfrissebb sajtóközleménye szerint a Haegemonia című űrstratégiai játékukhoz készített kiegészítő lemez, a A Solon hagyaték 3990 Ft-os áron, október 31-én kerül forgalomba Magyarországon. A programmal egy időben megjelenő, az eredeti játékot, a kiegészítőt és a "Haegemonia: Kirajzás" című regényt tartalmazó "Haegemonia Ultimate Edition" pedig 6990 Ft-ért vásárolható meg.

A történet néhány évvel a Kariak háború után játszódik, amikor új veszély üti fel a fejét: egy ártalmatlannak tűnő adatkapszula az emberiség vesztét okozhatja -- ismeretlen és pusztító technológiák terjednek látszólag megállíthatatlanul. Minden kis frakció és kalózvezér eszeveszetten fegyverkezik és a korábbi erőegyensúly felborulni látszik.

A teljesen átdolgozott játékmenetnek köszönhetően a találmányok, a hajók és a fajok tulajdonságai jobban ki vannak egyensúlyozva, valamint új űrhajók, speciális egységek, épületek és véletlen események tűnnek majd fel.


A játék doboza

A fejlesztők 15, különböző típusú -- egyjátékos és többjátékos módban is egyaránt kihívást és élvezetes játékmenetet garantáló -- egyedi pályát készítettek a kiegészítő lemezhez. Emellett több mint 70 új találmány szerepel a A Solon hagyatékban.

A játék minimális rendszerkövetelménye egy 600 MHz-es processzor, 192 MB RAM, egy 32 MB-os videokártya, valamint 1 GB szabad hely a merevlemezen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról