Szerző: Ady Krisztián

2003. október 22. 13:28

Szorzóállítást lehetővé tévő tapasz az Athlon XP processzorokra

[Digit-Life] Különleges, kifejezetten tuningmestereknek készített terméket mutatott be a Speed Strip : az egyszerű, mégis nagyszerű Speed Strip Model SSA-1 tapasz segítségével Athlon XP processzorunk szorzóállítással kapcsolatos hiányosságait foltozhatjuk be.

[Digit-Life] Különleges, kifejezetten tuningmestereknek készített terméket mutatott be a Speed Strip: az egyszerű, mégis nagyszerű "Speed Strip Model SSA-1 tapasz" segítségével Athlon XP processzorunk szorzóállítással kapcsolatos hiányosságait foltozhatjuk be.

A tapasz segítségével elkerülhetjük az otthoni buherálást, amennyiben processzorunk órajelét a szorzó emelésével szeretnénk tovább növelni. Korábban különféle módszerek kínálkoztak a szorzózár kiiktatására, a legegyszerűbbnek és igazán problémamentesnek az alaplapok foglalatainak bizonyos pontjait összekötő megoldások tűntek.

A Speed Strip ugyanezt a trükköt alkalmazza, de a processzor oldalán, használatához pedig nem szükséges semmilyen segédeszköz. A beavatkozás gyors, egyszerű és tartós. A képek magukért beszélnek.

A Speed Strip Model SSA-1 az AMD Thoroughbred (AXDA vagy újabb sorozatú) és Barton magos processzorainál alkalmazható. A szorzó állítását természetesen az alaplapnak támogatnia kell. A Speed Strip ára 15 dollár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról