Szerző: Ady Krisztián

2003. október 10. 12:53

Hamarosan kapható lesz a Motorola A835 harmadik generációs telefonja

A Motorola bejelentette, hogy hamarosan kapható lesz a harmadik generációs 3 mobilszolgáltató kínálatában a körülbelül 9 hónapja bejelentett, ám eddig kereskedelmi forgalomba nem hozott A835 típusjelzésű mobiltelefonja. A 3 mobilszolgáltató ügyfelei Angliában, Ausztriában, Ausztráliában, Dániában, Hong Kongban és Olaszországban vásárolhatják meg a készüléket október közepétől.

A Motorola bejelentette, hogy hamarosan kapható lesz a harmadik generációs "3" mobilszolgáltató kínálatában a körülbelül 9 hónapja bejelentett, ám eddig kereskedelmi forgalomba nem hozott A835 típusjelzésű mobiltelefonja. A "3" mobilszolgáltató ügyfelei Angliában, Ausztriában, Ausztráliában, Dániában, Hong Kongban és Olaszországban vásárolhatják meg a készüléket október közepétől.

Az A835 alapvető specifikációi már januárban elérhetőek voltak, azonban most a Motorola némi plusz információt is nyilvánosságra hozott a mobiltelefonról. A készülék nem csak az egyik legkisebb harmadik generációs készülék a "3" kínálatában, de 64 MB memóriával, két digitális kamerával is rendelkezik, így videokonferenciára is képes. A készüléket beépített MP3 lejátszóval és Bluetooth kapcsolattal is felvértezte a Motorola.


A835: PDA, fényképezőgép és videofelvevő, MP3 lejátszó, nagy kijelző

A nemrég bejelentett A920 készülékhez hasonlóan az A835 is képes AGPS (Assisted Global Positioning System) helymeghatározásra, melyhez már csak hálózati támogatás szükséges. A készülék ára sajnos egyelőre ismeretlen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.