Szerző: Ady Krisztián

2003. október 10. 12:25

Új hangszórókészletekkel frissíti termékkínálatát a Logitech

[3DSoundSurge] Felfrissített Z termékvonallal és új, X-sorozatú hangszórókészletekkel jelentkezik a Logitech: nem kevesebb mint hat különböző szett található meg új katalógusában. Az új hangszórószettek még az ősz folyamán kaphatók lesznek 29,99 és 199,99 dollár közötti árakon.

[3DSoundSurge] Felfrissített Z termékvonallal és új, X-sorozatú hangszórókészletekkel jelentkezik a Logitech: nem kevesebb mint hat különböző szett található meg új katalógusában. Az új hangszórószettek még az ősz folyamán kaphatók lesznek 29,99 és 199,99 dollár közötti árakon.

Az új Z-sorozatú termékskála két új 3-részes hangszórókészletet, valamint egy játékosoknak szánt 5.1-es rendszert tartalmaz. Mindhárom szett a Logitech aluminíum kúpot tartalmazó hangszóróit alkalmazza, ez a megoldás -- elméletileg -- a külön "csipogó" magas tartományát és a középsugárzó teltebb hangzását egyesíti egy hangszóróba. Mindegyik modellhez játékkonzol-adapter is tartozik, így a szettek nem csupán PC-hez használhatók. A Z sorozat részeként a Logitech továbbra is értékesíti Z-680 típusjelzésű, THX-minősítésű 5.1-es rendszerét.

A legkisebb, Z-3 jelzésű modell valódi fa mélysugárzót és a már említett aluminium kúpos hangszórókat alkalmazza mindössze 99,99 dolláros árért. A hangszórók védőrácsait el lehet távolítani, a vezetékes távirányítón pedig füles-csatlakozó is található.

A Z-2200 hangszórókészlet 200 W RMS összteljesítményt nyújt és THX-minősítéssel is rendelkezik. A hangszórókészlet a Z-680 minőségét és hangerejét nyújtja, de 5.1-es felállás helyett csak 2.1-es kivitelben. A rendszer rendkívül kedvező, 149,99 dolláros áron lesz megvásárolható. Az új Z-5300 5.1-es rendszer 280 W összteljesítményt nyújt, THX-minősített, és kifejezetten játékosoknak, játékkonzolok mellé ajánlja a Logitech.

A Logitech új X-sorozata a vékonyabb pénztárcával rendelkező, de igényesebb felhasználókat, játékosokat célozza meg. A Z-sorozatú hangszórókészletekhez hasonlóan az X-sorozat termékei is tartalmaznak konzol-adaptert, ezért ezek a szettek is gyorsan és egyszerűen összekapcsolhatók különböző játékgépekkel.

Az X-620 napjaink igényeinek megfelelően 6.1-es felállást támogat, tehát a subwoofer mellett 6 különböző szatellit helyezhető el. Ez a rendszer 99.99 dollárba fog kerülni. Az X-220 rendszer 49,99 dolláros árába egy 5,25"-os mélysugárzó és két szatellit sugárzó fért bele. A legkisebb X-120 szettet kifejezetten hordozható CD-lejátszókhoz, MP3-lejátszókhoz ajánlja a vállalat, ez a készlet 29.99 dollárba kerül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról