Szerző: Barna József

2003. október 03. 11:23:27

Megjelent a Sandra rendszerelemző program 2004-es változata

A brit SiSoftware tegnap kiadta népszerű rendszerinformációs programjának, a Sandrának ( S ystem AN alyser, D iagnostic and R eporting A ssistant) a legújabb változatát. A Sandra 2004 amellett, hogy támogatja a legújabb hardvereket, néhány új mérési funkcióval is gazdagodott.

A brit SiSoftware tegnap kiadta népszerű rendszerinformációs programjának, a Sandrának (System ANalyser, Diagnostic and Reporting Assistant) a legújabb változatát. A Sandra 2004 amellett, hogy támogatja a legújabb hardvereket, néhány új mérési funkcióval is gazdagodott.

A verzió újdonságai közé tartozik, hogy együttműködik a tenyérgépekkel és okostelefonokkal is, amelyeken a benchmarkok is lefuttathatók, Microsoft operációs rendszereket használó készülékek esetében akár távolról is. Az alkalmazás természetesen felismeri a legújabb hardvereket, így az AMD Athlon 64, Athlon 64 FX és Opteron, valamint az Intel Pentium M és Pentium 4 Extreme Edition processzorokat és az ezekhez szánt lapkakészleteket. A két új hálózati benchmark mellett pedig immár lehetőség van az eltávolítható meghajtók (például memóriakártya-olvasó) sebességének mérésére is.

A SiSoft Sandra 2004 32 bites Windows operációs rendszerekhez szánt Standard változata ingyenesen letölthető a fejlesztők honlapjáról. A több szolgáltatással bíró Professional verzió ára 36,99 dollárnál kezdődik.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 26. 08:34

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.