Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. szeptember 22. 15:45

Országos 3D grafikai pályázat

[Design21] Országos 3D grafikai pályázatot hirdet a Design21 Magazin . A pályázati feladat -- melyet a Design21.hu honlapon közzétett szavazás alapján írt ki a magazin -- mechanikus rovar készítése és bemutatása működési környezetében

[Design21] Országos 3D grafikai pályázatot hirdet a Design21 Magazin. A pályázati feladat -- melyet a Design21.hu honlapon közzétett szavazás alapján írt ki a magazin -- mechanikus rovar készítése és bemutatása működési környezetében

A pályázat témájáról a magazin szerkesztősége internetes szavazást indított, ahol két témakör közül választhattak a lap olvasói. A "Csend" és egy "Mechanikus rovar" ábrázolásának gondolata közül az utóbbi nyerte el leginkább az olvasók tetszését -- derül ki a weboldalról.

A pályázaton indulni lehet olyan -- 3D alkalmazással előállított -- modellről készített 1024x768-as felbontású jpg állóképpel és legfeljebb 1000 karakter hosszúságú leírással, mely a meghirdetett témához kapcsolódik.

A pályaműveket egy négytagú zsűri bírálja el, az eredetiség, ötlet, a kivitelezés minősége és a képi egység szempontjai alapján. A legjobbnak bizonyult művek alkotói szoftvereket, könyveket, Design21 magazin előfizetéseket nyerhetnek. A pályaművek beküldési határideje 2003. október 16. A pályázat részleteiről a www.design21.hu oldalon lehet tájékozódni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról