Szerző: Barna József

2003. szeptember 18. 16:19:59

Megjelent a Microsoft Windows Storage Server 2003

A Microsoft a múlt héten megrendezett Storage Decisions 2003 konferencián jelentette be Windows Storage Server 2003 alkalmazását. A dedikált fájl- és nyomtatókiszolgálónak szánt rendszer az OEM-gyártókon keresztül lesz elérhető.

A Microsoft a múlt héten megrendezett Storage Decisions 2003 konferencián jelentette be Windows Storage Server 2003 alkalmazását. A dedikált fájl- és nyomtatókiszolgálónak szánt rendszer az OEM-gyártókon keresztül lesz elérhető.

A Windows Storage Server 2003 -- mely a korábban Windows Powered NAS néven ismert termék legújabb verziója -- kétféle kiadásban kapható. Az Enterprise Edition egy skálázható fájlkiszolgáló, amely megfelel a nagyvállalati adatközpontok rendelkezésre állási és teljesítménybeli kívánalmainak. A Standard Edition pedig egy fájl- és nyomtatókiszolgáló, amely vállalati osztályok, fiókirodák, valamint kis- és közepes méretű vállalatok számára lehet ideális.

Az egyéni igényekhez igazodva a Windows Storage Server 2003 sokféle OEM rendszerrel kapható. A ma bejelentett OEM adattároló termékek között szerepel a Dell PowerVault 775N és 770N tárolórendszer, a HP StorageWorks NAS 2000s, az Iomega NAS P400m sorozat, az INLINE FileStorm Systems és a MaXXan Systems SG110m NAS átjárója. A később megjelenő EMC NetWin 200 is a Windows Storage Server 2003 rendszerre fog épülni.

A bejelentéssel egy időben került sor a Microsoft Storage Community online fórum bejelentésére. Itt a vállalat ügyfelei adattárolási szakértőkkel, más felhasználókkal, fejlesztőkkel és termékmenedzserekkel oszthatják meg ismereteiket és tapasztalatukat a Microsoft adattárolási termékeivel és technológiáival kapcsolatban. Az adattárolási közösség hírcsoportok, felhasználói csoportok, a Microsoft technikai szakembereivel folytatott beszélgetések, valamint dokumentációk, tippek és hivatkozások segítségével kaphatnak választ kérdéseikre, és oszthatják meg tapasztalataikat másokkal.

a címlapról

Aggasztó adatok?

2

Elvan a gyerek, ha mobilozik

2020. február 24. 09:46

Aggódnak érte, mégis engedik a hazai fiatal felnőtt szülők gyerekeinek az okoseszköz-használatot.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 24. 14:03

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.