Szerző: Bodnár Ádám

2003. szeptember 8. 15:03

Új iMac számítógépeket jelentett be az Apple

Az Apple ma új iMac számítógépeket jelentett be, amelyek a korábbiaknál gyorsabb processzorral, memóriával, grafikus alrendszerrel és USB2.0 csatolóval rendelkeznek.

Az Apple ma új iMac számítógépeket jelentett be, amelyek a korábbiaknál gyorsabb processzorral, memóriával, grafikus alrendszerrel és USB2.0 csatolóval rendelkeznek.

A két új iMac számítógép közül az egyik 15, a másik pedig 17 hüvelykes lapos kijelzővel rendelkezik. A 15" kijelzővel szerelt modell 1 GHz-es PowerPC G4 processzort, 256 Mbyte DDR333 SDRAM-ot, 80 Gbyte-os ATA/100 merevlemezt, DVD-ROM/CD-RW kombó meghajtót, valamint 32 Mbyte memóriával rendelkező GeForce4 MX grafikus vezérlőt tartalmaz. A két FireWire és három USB2.0 porttal ellátott konfiguráció 1299 dollárba kerül.

A 17 hüvelykes kijelzővel felszerelt új iMac PowerPC G4 processzora 1,25 GHz-en ketyeg. A számítógép 64 Mbyte memóriával kiegészített GeForce FX 5200 Ultra videovezérlőt és "SuperDrive" DVD-újraíró meghajtót tartalmaz, a konfiguráció egyebekben megegyezik a 15" kijelzővel szerelt modellel. Az új, 17" iMac számítógép ára 1799 dollár.

Az új Apple iMac konfigurációk előre telepített Mac OS 10.2 "Jaguar" operációs rendszerrel, az iLife multimédiás szoftvercsomaggal, valamint a Quicken 2003 Deluxe, World Book 2003 Edition és Tony Hawk's Pro Skater 4 programokkal kerülnek az üzletekbe. A számítógépek azonnal megvásárolhatók az Apple honlapján, kiskereskedelmi üzleteiben, illetve a cég viszonteladóinál.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról