Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. szeptember 5. 09:53

A megújult Pannon-honlap szerint is ingyenes a tarifacsomag-váltás Praktikum Perfektre

Mint tegnap hírül adtuk , egymásnak ellentmondó üzletszabályzat-verziók váltották egymást a Pannon GSM weboldalán. A Praktikum Perfekt csomagra való váltás ingyenességét garantáló sor egyszerűen eltűnt a szolgáltató üzletszabályzatából. Az üzletszabályzati melléklet szeptember elsején -- hatálybalépése napján -- történt cseréjére a szolgáltató szerint azért volt szükség, mert lejárt a promóciós időszak.

[HWSW] Mint tegnap hírül adtuk, egymásnak ellentmondó üzletszabályzat-verziók váltották egymást a Pannon GSM weboldalán. A Praktikum Perfekt csomagra való váltás ingyenességét garantáló sor egyszerűen eltűnt a szolgáltató üzletszabályzatából. Az üzletszabályzati melléklet szeptember elsején -- hatálybalépése napján -- történt cseréjére a szolgáltató szerint azért volt szükség, mert lejárt a promóciós időszak.

Ugyanakkor a szolgáltató ma megújult honlapján hírünk megjelenésekor továbbra is az szerepel, hogy a tarifacsomag-váltás ingyenes. A tarifacsomag-váltás oldalán található tájékoztatás szerint a kártyás előfizetőknek szánt csomagra augusztus 1-től díjmentes az áttérés.

A zavaros helyzetet fokozza, hogy a szolgáltató sem ezen a honlapján, sem korábbi üzletszabályzatában nem közölte, hogy a csomagváltás ingyenessége valamikor is lejár. A szolgáltató utóbb arra hivatkozott, hogy a csomagváltás ingyenessége valójában egy akció volt, ami augusztus 31-én lejárt -- igaz, az erre vonatkozó közlemény csak egy augusztus 29-én -- tehát a lejárat előtt két nappal -- készült pdf dokumentumból derült ki.

A szolgáltató ügyfélszolgálatán munkatársunkat úgy tájékoztatták, hogy a csomagváltás 900 forint. A Hírközlési Felügyelet illetékese tegnap lapunknak úgy nyilatkozott, hogy egy napon csak egyféle üzletszabályzat léphet életbe, arra nincs lehetőség, hogy két -- tartalmilag eltérő -- üzletszabályzatot ugyanazzal a hatálybalépési dátummal hirdessen meg a szolgáltató.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról