Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 1. 16:47

A HWSW híreivel is bővül a Vodafone live! tartalomszolgáltatása

Megújul a Vodafone Magyarország live! szolgáltatása: a mobil oldalak szeptember folyamán új köntösben jelentkeznek. A megújult szolgáltatás Magyarország legszélesebb tartalomkínálattal rendelkező, legtöbb tartalomszolgáltató partnert felsorakoztató mobilportáljává alakul át.

Megújul a Vodafone Magyarország live! szolgáltatása: a mobil oldalak szeptember folyamán új köntösben jelentkeznek. A megújult szolgáltatás Magyarország legszélesebb tartalomkínálattal rendelkező, legtöbb tartalomszolgáltató partnert felsorakoztató mobilportáljává alakul át.

A Vodafone live! keretében új szolgáltatások nyílnak meg az eddig megszokott MMS küldési, többszólamú csengőhang letöltési és Java játékok mellett. A mobilszolgáltató a legnagyobb kiadó- és médiavállalatokkal együttműködésben alkotta meg megújult Vodafone live! szolgáltatását, több tucat jól ismert magyarországi és nemzetközi márkanévvel.

A Vodafone live! a mindennapjainkból jól ismert neveket ülteti át mobilkörnyezetbe, kedvenc napilapok, magazinok színes képanyagával illusztrált tartalmát tekinthetjük meg mobiltelefonon keresztül, hasonlóképpen egy internetes oldalhoz. A hiteles forrásból származó híreket a Vodafone szoftverrel ellátott készülékek böngészőjén keresztül lehet majd olvasni.

A mobilszolgáltató nem alapított egy önálló tartalomszolgáltató részleget, hanem elismert hírügynökségekkel, kiadóvállalatokkal, televíziós társaságokkal, utazási irodákkal kötött megállapodást, s keretet, platformot adott azok tartalmának megjelenítésére.

A szöveges és képes tartalmat olyan hírügynökségek adják, mint például a Magyar Távirati Iroda (MTI) vagy a Havaria Press, a napilapok közül a Magyar Hírlap, a Blikk, a Nemzeti Sport szerepel a listán, a magazinok közül például a Cosmopolitan, az FHM, a Figyelő, a HVG, a National Geographic, a Nők Lapja, a Story és a Best.

A napi belpolitikai, gazdasági, kulturális és sporthírek mellett a szabadidős programajánlót az est.hu és a Kulturinfo szolgáltatja. A televíziók közül az RTL Klub legnépszerűbb műsorai és a Minimax is megtalálható a kínálatban.

A fent említett szolgáltatók mellett az Origo, a Napi Online, a Magyar Nemzet Online, a Terminal, a HWSW, a Házipatika Online, a Mahasz, a Tőzsdefórum, a Balaton Média is megjelenik a Vodafone live! oldalakon.

Az ügyfelek kedvenc karaktereiről: Garfieldről, Mr Bean-ről, Forever Friends-ről, s a népszerű Gusztávról is találnak szórakoztató képeket az oldalakon. A Vodafone nemzetközi hátterének köszönhetően olyan külföldi márkaneveket is felsorakoztat a megújult Vodafone live! keretében, amelyekkel globális megállapodása van. A Ferrari mellett a James Bond filmekről is lehet csemegézni, s a focirajongók a Bajnokok Ligája mérkőzéseinek eredményeiről is értesülhetnek a Vodafone live!-on keresztül.

A népszerű Java játékok köre is tovább bővült, s több kaland- és sportjátékot (Prince of Persia, Ferrari Hockenheim (Monza), Fifa 2003, 007, Ice Racer, Moto GP, Summer Games 2004, King of Fighters) is le lehet tölteni olyan beszállítók, szoftverfejlesztők kínálatából, mint például a Bandai, COM2US, a Gameloft, az iFone/Atari, a Namco, a Sumea vagy a Taito.

"A Vodafone live! magyarországi történetében újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Felgyorsult világunkban lehetőséget szeretnénk adni mozgásban lévő ügyfeleinknek, hogy a kedvenc és megszokott lapjaikat a mobiltelefonjukon keresztül is olvashassák bárhol és bármikor. Azoktól a tartalomszolgáltatóktól veszünk át és helyezünk át mobilkörnyezetbe hiteles információkat, akik a legjobbak a maguk területén" -- mondta Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója.

A Vodafone a live! szolgáltatáshoz új, nagy kijelzőjű készülékeket is biztosít az elmúlt hónapoktól. Az első Vodafone live! készülék, a Sharp GX10 mellett ma már a piac csúcstechnológiájú, legfejlettebb készülékei mellett (Sharp GX20), elérhető áron lehet hozzáférni a Vodafone live! egyszerűbb multimédiás készülékeihez is. A jelenlegi kibővült készülékpaletta magában foglalja a Sharp GX10i, a Panasonic GD87, a Sagem Myx 6 és a Sony Ericsson T610 készülékeket is.

A Vodafone GPRS roamingja segítségével lehetőség van a jól megszokott újságok olvasására külföldön is 25 országban, s ebben a hónapban, szeptember 30-ig külföldön is ingyenesen lehet hozzáférni a Vodafone live! szolgáltatáshoz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról