Szerző: Bodnár Ádám

2003. szeptember 1. 15:40

Véget ért a Samsung World Cyber Games magyarországi selejtezője

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre Magyarországon a világ egyik legrangosabb játékversenye, a World Cyber Games magyarországi

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre Magyarországon a világ egyik legrangosabb játékversenye, a World Cyber Games magyarországi selejtezője. A 2003. augusztus 29-31. között a Vasúttörténeti Parkban 570 fő részvételével megrendezésre kerülő Samsung World Cyber Games rendezvényen a versenyzők 50 órán keresztül mérték össze tudásukat a különféle számítógépes játékokban.

A verseny augusztus 29-én pénteken kezdődött, a döntőkre pedig augusztus 31-én vasárnap került sor, ahol ünnepélyes eredményhirdetéssel és díjkiosztással zárult a rendezvény. A Samsung World Cyber Games magyarországi nyertesei képviselhetik hazánkat a dél-koreai World Cyber Games döntőjében, amelyre 2003. október 12. és 18. között Dél-Korea fővárosában, Szöulban, az Olimpiai Parkban kerül sor.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról