Szerző: Ady Krisztián

2003. augusztus 29. 14:16

Továbbfejlesztette MX szoftvercsaládját a Macromedia

[Clubic.com] A nagysikerű MX szoftvereket újabb verzióval váltja fel a Macromedia: bejelentette MX 2004 termékeit, melyek továbbfejlesztett funkciókat nyújtanak az eredeti MX alkalmazásokhoz képest. A Studio MX 2004 komplett szoftvercsomagot, mely az alább található alkalmazásokat tartalmazza 499 dollárért értékesíti a Macromedia.

[Clubic.com] A nagysikerű "MX" szoftvereket újabb verzióval váltja fel a Macromedia: bejelentette "MX 2004" termékeit, melyek továbbfejlesztett funkciókat nyújtanak az eredeti MX alkalmazásokhoz képest. A "Studio MX 2004" komplett szoftvercsomagot, mely az alább található alkalmazásokat tartalmazza 499 dollárért értékesíti a Macromedia.

A DreamWeaver MX 2004 HTML-szerkesztő alkalmazás legfontosabb újításai a továbbfejlesztett CSS-támogatás, a különböző böngészőket érintő alaposabb hibavizsgálat, valamint az integrált grafikus szerkesztő és a biztonságos FTP-kapcsolódási lehetőség. A Flash MX 2004 alkalmazás az EPS & PDF állományok nagy felbontású importálásában jeleskedik. A Flash MX Professional 2004 alkalmazás professzionális minőségű videók létrehozását is támogatja.

A Fireworks MX 2004 szoftvert teljesen új architektúrára építették, mely nagyban növeli az alkalmazás bővítési lehetőségeit, erről az új "Live" effektek és eszközkészletek tanúskodnak. A szoftver új verziója lényegesen gyorsabban kezeli a nagy állományokat.

Az új alkalmazások kipróbálásra szánt verzióit sajnos még nem lehet letölteni a Macromedia weboldaláról, de remélhetőleg hamarosan elérhetővé válnak a 30 napos próbaverziók is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról