Szerző: Barna József

2003. augusztus 14. 08:54

Friss Detonator FX drivert adott ki az NVIDIA

Az NVIDIA tegnap új meghajtóprogramokat adott ki grafikus processzoraihoz. A 45.23 verziószámot viselő Detonator FX driver Microsoft Windows 98/98SE/ME/2000 és XP operációs rendszerek alatt használható és támogatja a vállalat legújabb, GeForce FX sorozatú lapkáit. Egyelőre kizárólag a Windows 2000/XP rendszerekhez szánt verzió rendelkezik WHQL-minősítéssel. A vállalat számos, egyedi alkalmazásban jelentkező hibát javított az új meghajtóban; a változások listája ebben a dokumentumban olvasható. A driverek magyar nyelvi modullal ellátott nemzetközi változatai letölthetőek a HWSW szerveréről is:

[HWSW] Az NVIDIA tegnap új meghajtóprogramokat adott ki grafikus processzoraihoz. A 45.23 verziószámot viselő Detonator FX driver Microsoft Windows 98/98SE/ME/2000 és XP operációs rendszerek alatt használható és támogatja a vállalat legújabb, GeForce FX sorozatú lapkáit. Egyelőre kizárólag a Windows 2000/XP rendszerekhez szánt verzió rendelkezik WHQL-minősítéssel. A vállalat számos, egyedi alkalmazásban jelentkező hibát javított az új meghajtóban; a változások listája ebben a dokumentumban olvasható. A driverek magyar nyelvi modullal ellátott nemzetközi változatai letölthetőek a HWSW szerveréről is:

  • NVIDIA Detonator Windows XP/2000 letöltési oldal
  • NVIDIA Detonator Windows 9x letöltési oldal
  • Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

    a címlapról