Szerző: Barna József

2003. augusztus 4. 16:01

A 3Com első embere az AMD igazgatótanácsában

Bruce Claflin
Bruce Claflin
Az AMD a múlt hét végén tartott tanácsülésén az igazgatótanács tagjává választotta Bruce Claflint, a hálózati berendezéseket gyártó 3Com elnök-vezérigazgatóját. A sunnyvale-i vállalat reményei szerint Claflin komoly tapasztalata a vállalati számítástechnika területén segíthet az AMD-nek megvetni a lábát e stratégiailag fontos piaci szegmensben.

Claflin 2001 januárja óta elnök-vezérigazgatóként vezeti a 3Comot, míg korábban -- 1998 és 2001 között -- a működésért felelős vezérigazgatói posztot töltötte be. Ezt megelőzően a Digital Equipment Corporation (DEC) értékesítésért és marketingért felelős alelnöke volt. A Digitalhoz az IBM-től került, ahol 22 éven dolgozott és számos posztot töltött be.

Az AMD igazgatótanácsa Claflin csatlakozásával így újabb technológiai vezetővel bővül. A tanács tagja W.J. Sanders és Hector Ruiz mellett Robert B. Palmer, a DEC volt elnöke és elnök-vezérigazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról