Szerző: Barna József

2003. július 30. 11:27

Letölthető a legújabb nForce-meghajtó

Az NVIDIA tegnap új WHQL-minősítésű drivert adott ki nForce és nForce2 alaplapi lapkakészleteihez. A 2.45 verziószámot viselő meghajtó csak Windows XP és 2000 operációs rendszerekhez hozzáférhető és továbbra sem tartalmaz IDE-drivert. A csomag újdonságai a következők:

[HWSW] Az NVIDIA tegnap új WHQL-minősítésű drivert adott ki nForce és nForce2 alaplapi lapkakészleteihez. A 2.45 verziószámot viselő meghajtó csak Windows XP és 2000 operációs rendszerekhez hozzáférhető és továbbra sem tartalmaz IDE-drivert. A csomag újdonságai a következők:
  • nForce2 Ultra 400 és nForce2 400 lapkák támogatása
  • javított EAX az Operation Flashpoint, a Neverwinter Nights, a The Matrix Reloaded, a Grand Theft Auto: Vice City, a Mafia és a Battlefield 1942 játékokban
  • frissített audió control panel
  • a 3D-s hangzás teljesítményének javítása

A vállalat közleménye szerint a Windows XP-hez készült verzió telepítéséhez szükséges a Windows XP Service Pack 1 megléte, különben nem működnek az USB 2.0-meghajtók. Továbbá az audiodriverek nem kerülnek telepítésre az nForce2 chipkészletes Chaintech 7NJS alaplapokon; ezek használata esetén az NVIDIA a lap mellé adott meghajtók telepítését javasolja. A csomag továbbra sem tartalmaz IDE-vezérlő modult.

A 24,8 Mbyte méretű, nemzetközi nyelvi modullal ellátott meghajtó letölthető a HWSW szerveréről.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról