Szerző: roberto

2003. július 9. 10:37

Red Hat Enterprise Linux a japán piacon

[Red Hat] A Red Hat és Japán egyik legnagyobb informatikai

[Red Hat] A Red Hat és Japán egyik legnagyobb informatikai vállalata, a nyílt forráskódú megoldásokkal már régóta foglalkozó Ten Art-ni a héten bejelentették, hogy üzleti partneri megállapodást kötöttek, és a Ten Art-ni Red Hat Enterprise Linuxra épülő megoldásokat fog kínálni vásárlóinak.

A Ten Art-ni 1997-es alapításától kezdve olyan technológiákra építi üzleti modelljét, mint a Linux és a Java, a cég a legfrissebb megoldásokkal igyekszik kielégíteni ügyfelei üzleti igényeit. Nobuo Kita, a Ten Art-ni elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy számukra a vásárlói igények a legfontosabbak, és a "Red Hat Enterprise Linux a küldetéskritikus üzleti alkalmazások szabványos platformja, ezt [is] kínáljuk, és ehhez nyújtunk ezentúl terméktámogatást vásárlóink számára".

"A megállapodás részeként a Red Hat Enterprise Linux az egész oszágban kapató lesz a Ten Art-ni és az Otsuka Corporation értékesítési csatornáin keresztül" -- kommentálta a közleményt Masanobu Hirano, a Red Hat észak-ázsiai vezetője, hozzátéve, hogy bíznak a Red Hat Enterprise Linux gyors és széleskörű elfogadásában.

A 2002 májusában kiadott Red Hat Enterprise Linux Advanced Server (AS) volt a Red Hat első, küldetéskritikus feladatok ellátására tervezett terméke az akkor induló vállalati termékvonalban, ám az elmúlt egy éveben a cég két újabb rendszerrel is jelentkezett, a Red Hat Enterprise Linux ES egy belépő szintű vállalati szerver operációs rendszer, míg a WS műszaki munkaállomásokba szánt OS, szoftverfejlesztőknek, tervezéssel és számításigényes alkalmazásokkal foglalkozóknak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról