Szerző: Barna József

2003. július 7. 11:00

Az idén is megrendezésre kerül a Canon Digitális Alkotói Pályázat

A Canon Hungária Kft. ma sajtóközleményben jelentette be, hogy a vállalat idén is megrendezi Digitális Alkotói Pályázatát (Canon Digital Creators Contest). A 2000-ben indított és egyre népszerűbb nemzetközi digitális alkotói seregszemlére szinte bárki nevezhet digitális fotóival, videóival és hangfelvételeivel.

A Canon Hungária Kft. ma sajtóközleményben jelentette be, hogy a vállalat idén is megrendezi Digitális Alkotói Pályázatát (Canon Digital Creator's Contest). A 2000-ben indított és egyre népszerűbb nemzetközi digitális alkotói seregszemlére szinte bárki nevezhet digitális fotóival, videóival és hangfelvételeivel.

A világhírű szaktekintélyekből és művészekből álló zsűri olyan munkákat vár, amelyek újradefiniálják a digitális kifejezésmód világát, illetve az eredetiség, a kifejezés és az üzenetközvetítés határait feszegetik. A hazai pályaműveket augusztus 15-ig várja a Canon Hungária Kft. az 1031 Budapest, Záhony u. 7; Graphisoft Park 1 postai címre.

A tavalyi, 2002-es pályázatra 77 országból 5205 pályamunka érkezett, melyek között 29 hazai alkotás is szerepelt. A Canon Digital Creator's Contest 2003 a tavalyi évhez hasonlóan 4 kategóriában indul:

  • digitális fotó (nyomtatás)
  • digitális grafika/illusztráció (nyomtatás)
  • digitális videó és web.

Az idei versenyen a pénznyereményének összértéke 117 000 dollár, amelyből a négy kategória minden első helyezettje 20-20 000 dollárt nyer. Az elismerésben részesülteket Canon-termékekkel jutalmazzák. Az eredményhirdetésre várhatóan 2003. december 5-én Tokióban kerül sor.

A Canon Digitális Alkotói Pályázat 2003 szabályzata és egyéb információk a Canon Digital Creator's Contest pályázat honlapján érhetők el, míg az elmúlt év díjnyertes munkái az alábbi címen tekinthetőek meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról