Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 30. 15:27

TVNET - Drávanet: meghosszabbított tárgyalási időszak

Még nem jutottak dűlőre a TVNET és a Drávanet internetszolgáltatók vezetői az egy hónappal ezelőtt felmondott viszonteladói szerződés ügyében. A június 30-áig szóló tárgyalási időszakot meghosszabbították egy hónappal, így végleges döntés csak július 31-éig várható.

[HWSW] Még nem jutottak dűlőre a TVNET és a Drávanet internetszolgáltatók vezetői az egy hónappal ezelőtt felmondott viszonteladói szerződés ügyében. A június 30-áig szóló tárgyalási időszakot meghosszabbították egy hónappal, így végleges döntés csak július 31-éig várható.

Mint emlékezetes, egy hónappal ezelőtt a TVNET Kft. a vele ADSL viszonteladói kapcsolatban lévő Drávanettel felmondta a szerződést, s felszámolási eljárási kérelmet nyújtott be a pécsi szolgáltató ellen. A TVNET tízmilliós nagyságrendű tartozásra való hivatkozással bontott szerződést, s kilátásba helyezte, hogy azoknak az ügyfeleknek, akik a Drávanettel kötöttek ADSL szerződést, 48 órán belül megszünteti a hozzáférésüket.

A Drávanet végül kifizette adósságait, és a két szolgáltató tárgyalásokat kezdett az ügyfelekről. A tárgyalások időszaka alatt -- melynek határidejéül június 30-át tűzték ki -- a két szolgáltató megállapodott, hogy a Drávanetes ügyfelek hozzáférése zavartalan lesz. Ma mindkét szolgáltató vezetője úgy nyilatkozott, hogy az egy hónappal meghosszabbított tárgyalási időszak alatt sem lesz változás a szolgáltatásban.

A két cég közti tárgyalások részleteiről a július végi határidőig nem kívántak nyilatkozni a vezetők. A Drávanet egyébként azóta is fogad új jelentkezéseket az ADSL szolgáltatásra, igaz, ezeknek az ügyfeleknek az ADSL infrastruktúráját már a TVNET-től független csatornán biztosítja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról