Szerző: roberto

2003. június 24. 14:55

A SuSE Linux Enterprise Server vezeti az Oracle Application Standard Benchmarkot

[SuSE] A SuSE Linux ismét több hardverplatformon bizonyított, mint

[SuSE] A SuSE Linux ismét több hardverplatformon bizonyított, mint kiváló szoftverplatform az Oracle-alapú megoldásokhoz. A SuSE Linux Enterprise Server 8 az Oracle Application Standard Benchmarkon, (OASB) mint adatbázist futtató operációs rendszer, a fürtözött és egyszerveres kategóriában is jelenleg az első helyen áll. A SuSE Linux Enterprise Server 8 nyújtotta a legmagasabb teljesítményt egy HP Proliant szerverfürtön, és szintén a SLES 8 érte el a legjobb linuxos eredményeket egyszerveres összeállításban egy IBM xSeries szerverrel. A részletek az Oracle webhelyén olvashatóak.

További hír, hogy a német disztribútor bejelentette, a SuSE Linux Enterprise Server 8 for S/390 és zSeries (31bit) vállalati terméke megszerezte az Oracle9i Database tanúsítványt. A tanúsítvány megerősíti a vállalati felhasználókat abban, hogy kiterjedt e-business infrastruktúra kialakításakor is alkalmazhatóak nyílt forráskódú megoldások.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról