Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 16. 19:34

Számítógépek újrahasznosítása - környezetvédelem pályázati eredmények

[IDG] Az IDG Magyarországi Lapkiadó Kft. ez év januárjában pályázatot írt ki Számítógépek újrahasznosítása - környezetvédelem címmel. Összesen 58 érvényes pályázat érkezett a kiadóba a három kiírt kategóriában. Az eredményhirdetésre június 12-én került sor.

[IDG] Az IDG Magyarországi Lapkiadó Kft. ez év januárjában pályázatot írt ki "Számítógépek újrahasznosítása - környezetvédelem" címmel. Összesen 58 érvényes pályázat érkezett a kiadóba a három kiírt kategóriában. Az eredményhirdetésre június 12-én került sor.

A három kategóriát "A régi számítógépek felhasználása együtt vagy alkatrészenként, számítástechnikai vagy elektronikai területen", illetve "Az alkatrészek felhasználása, bemutatása bármilyen egyéb, esztétikai, művészi díszitési stb. célokra" továbbá "A megsemmisítés környezetbarát módon, a szükséges anyagok elkülönítésével" címmel hirdették meg.

Az első díjat, melyhez egy Asus L2000 típusú notebook is járt, Tihanyi Ervin kapta, "Képcsöves berendezések újrahasznosítása" című pályaművéért, a második díjat és a vele járó Dell Axim X5 típusú palmtopot dr.Kotsis Levente és Lukács Bence kapta az "Elektronikai hulladékok hasznosítása pirolitikus eljárással" címmel beadott pályázatukra. Harmadik díjjal és szintén egy Dell Axim X5 palmtoppal Rick Tibor: Számítógépek újrahasznosítása - környezetvédelem pályázatát ismerték el.

Az eseményről és a különdíjakról bővebb beszámoló olvasható a CW-Számítástechnika 25. és 27. számában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról