Szerző: Ady Krisztián

2003. június 2. 09:40

Teljes egészében lebeszélhető a Vodafone új Rock 'n' Roll előfizetésének alapdíja

Nem sokat késett a konkurencia díjcsomag-felezős ajánlataira adott válasszal a Vodafone. Az előfizetéses Rock n Roll díjcsomaghoz választható új, Max elnevezésű opció megjelenésével lebeszélhetővé válik a bruttó 3125 Ft-os havídíj egésze, így az optimálisan telefonálók akár 3750 Ft-os telefonszámlával is megúszhatják az adott hónapot, a sokat telefonálók pedig 3125 Ft-tal kevesebbet fizetnek hívásaikért.

Nem sokat késett a konkurencia díjcsomag-felezős ajánlataira adott válasszal a Vodafone. Az előfizetéses Rock 'n' Roll díjcsomaghoz választható új, Max elnevezésű opció megjelenésével lebeszélhetővé válik a bruttó 3125 Ft-os havídíj egésze, így az optimálisan telefonálók akár 3750 Ft-os telefonszámlával is megúszhatják az adott hónapot, a sokat telefonálók pedig 3125 Ft-tal kevesebbet fizetnek hívásaikért.

A Vodafone már jó ideje különböző opciók keretein belül nyújt kedvezményeket az előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára, gondoljunk csak a kedvezményes vezetékes beszélgetési lehetőséget biztosító Fixre, vagy a csúcsidőben akár 6 Ft-os percdíjat biztosító Csúcsra. Az új Max opció havidíja a többihez hasonlóan bruttó 625 Ft.

Az új díjcsomag különlegessége, hogy a teljes díjkedvezmény ellenére percdíjai pontosan megfelelnek az alap Rock 'n' Roll díjcsomagnak. A legmagasabb fizetendő percdíj (csúcsidő, más mobilhálózat) bruttó 56,25 Ft a Vodafone előfizetéses ügyfelei számára.

Ha az ügyfél csak SIM kártyával vásárolja a Rock'n'Roll Max tarifacsomagot, akkor most ezt az aktiválási díj elengedésével, hűségnyilatkozat nélkül teheti, meghatározatlan időre. Ezzel a lépéssel a Vodafone most a magyar mobilpiac közel 80 százalékát uraló feltöltőkártyás tábor számára is lehetővé tette, hogy havidíjas konstrukciót válasszanak, s élvezhessék azokat az előnyöket, amelyeket korábban a havidíjas ügyfelek kaptak meg, például a kedvezményes készülékvásárlási lehetőségeket és a plusz szolgáltatásokat (GPRS Internet).

Az alap előfizetési díj (2500 Ft, 3125 Ft ÁFA-val) csak belföldi hangszolgáltatásokra használható fel. Nem vehető igénybe az opció kedvezménye az SMS szolgáltatásokra, értéknövelt szolgáltatások havidíjára (pl. GPRS) illetve emelt díjas szolgáltatásokra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról