Szerző: roberto

2003. május 29. 09:48

A HP elsőként SuSE Linux fürtön futtatta az Oracle Applications Standard Benchmark teljesítménytesztet

[SuSE Magyarország] A HP-nek a Proliant szerveren, Linux

[SuSE Magyarország] A HP-nek a Proliant szerveren, Linux alatt elsőként sikerült futtatnia az Oracle Applications Standard Benchmark (OASB) programját. A vállalat ezzel megerősítette, hogy szabványos szerverekből épített Linux fürtökön kiválóan lehet küldetéskritikus adatbázisalkalmazásokat futtatni. "Vállatai ügyfeleinknek ideális megoldást nyújt a ProLiant szerveren futó SuSE Linux Enterprise Server ahhoz, hogy alacsony költségek mellett kiváló teljesítménnyel tudják működtetni az Oracle E-Business Suite programcsomagot" -- mondta Martin Fink, a HP linuxos részlegének vezetője.

Az első linuxos fürtön alapuló OSAB benchmarkhoz egy kétcsomópontos, második generációs HP ProLiant DL580 fürtön futó, UnitedLinux alapú SuSE Linux Enterprise Server 8-at használtak, amelyen 11.5.6-os Oracle E-Business Suite, Oracle 9i adatbáziskezelő rendszer és 9.2.0.1 verziójú Real Application Clusters futott. Az elért legmagasabb eredmény 6832 konkurens felhasználó volt, 1,24 másodperces átlagos várakozási idő mellett.

"Ez a teljesítményteszt nem jöhetett volna létre, ha nem működött volna szorosan együtt a HP, az Oracle és a SuSE Linux" -- kommentálta a hírt Uwe Heine, a SuSE Linux partnerkapcsolati igazgatója, hozzátéve, hogy "vállalati ügyfeleink most világosan láthatják a közös HP, Oracle és SuSE Linux megoldás teljesítményét és alacsony költségét".

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról