Szerző: Barna József

2003. május 19. 16:25

Gyors és megfizethető memóriamodulok az OCZ-től

A válogatott chipekre épülő memóriamodulokat forgalmazó egyesült államokbeli OCZ Technology nemrégiben jelentette be, hogy megkezdte a költségérzékeny felhasználókat megcélzó Premier Series DDR sorozatú memóriamoduljainak forgalmazását. Az új modellek kevésbé agresszív késleltetési mutatókkal rendelkeznek, mint az Enhanced Latency (EL) sorozat tagjai, és nem hűti őket látványos borda sem.

[HWSW] A válogatott chipekre épülő memóriamodulokat forgalmazó egyesült államokbeli OCZ Technology nemrégiben jelentette be, hogy megkezdte a költségérzékeny felhasználókat megcélzó Premier Series DDR sorozatú memóriamoduljainak forgalmazását. Az új modellek kevésbé agresszív késleltetési mutatókkal rendelkeznek, mint az Enhanced Latency (EL) sorozat tagjai, és nem hűti őket látványos borda sem.

Az új sorozatban egyelőre egyetlen modell található meg: az OCZ DDR PC-3500 Premier Series. E modul 2,6 Volt tápfeszültséget igényel és 2,5-4-4 2T időzítés mellett képes 217 (433) MHz-es sebességen üzemelni. A termék 256 és 512 Mbyte-os kiszerelésben vásárolható meg. A gyártó közleménye szerint hamarosan újabb Premier Series modellek is napvilágot látnak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról