Szerző: castor

2003. május 18. 22:41

Megjelent az első GTA: Vice City javítócsomag

Néhány nappal a PC-s megjelenés után máris megérkezett az első, 1.1-es verziószámot viselő javítócsomag (1,9 MB) a Grand Theft Auto: Vice City hez, mely a grafikai megjelenítés kisebb hibáit orvosolja.

Néhány nappal a PC-s megjelenés után máris megérkezett az első, 1.1-es verziószámot viselő javítócsomag (1,9 MB) a Grand Theft Auto: Vice Cityhez, mely a grafikai megjelenítés kisebb hibáit orvosolja.

A játék története a '80-as években játszódik egy Vice City nevű tengerparti városban, ahol főhősünk éppen kiszabadul a börtönből. A célunk az, hogy különböző -- csöppet sem legális alapú -- küldetések teljesítésével visszaszerezzük régi hírnevünket az alvilágban.

Az előző részekhez hasonlóan itt is lehetőségünk van kocsikat lopni, melyek nagyban megkönnyítik a feladataink teljesítését. Vezetés közben pedig kilenc órányi változatos zenét (Blondie, Kool & the Gang, Grandmaster Flash) hallgathatunk az autórádiók segítségével.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról