Szerző: roberto

2003. május 15. 10:06

OEM-megállapodás a Fujitsu Siemens és SuSE között

[SuSE] A SuSE és a Fujitsu Siemens héten jelentették

[SuSE] A SuSE és a Fujitsu Siemens héten jelentették be, hogy OEM megállapodást kötöttek egymással. A közlemény szerint az új, SuSE Linuxszal ellátott, Intel-alapú Primergy szerverek az EMEA régióban lesznek megrendelhetőek; a megállapodás mindegyik Primergy modellre vonatkozik az egyprocesszoros belépő szintű rendszertől egészen a 16 utas high-end szerverekig.

"A SuSE-vel együtt összeállított csomag különösen vonzó lehet kereskedelmi partnereink számára" -- mondta a bejelentést kommentálva Bernd Bischoff -- a Fujitsu Siemens Computers eladási és marketing részlegének alelnöke, hozzátéve, hogy "[kereskedelmi partnereink] így a Primergy szerverekre és a SuSE Linux Enterprise Server 8 operációs rendszerre épülő teljes megoldást kínálhatnak a vásárlók számára viszonylag kis költséggel".

"Úgy véljük, hogy a csomag egyszerűsége miatt növelni fogja a keresletet" -- mondta Petra Heinrich, a SuSE üzleti partnerekkel foglalkozó részlegének alelnöke. Heinrich szerint a vállalati felhasználók úgy használhatják ki a Linux technikai előnyeit, hogy közben csökkenthetik IT-infrastruktúrájuk költségeit, illetve bonyolultságát egy egyszerűen kezelhető hardverplatformmal.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról