:

Szerző: castor

2003. május 13. 20:02

E3: egy új Doom 3-videó kering az interneten

Az internetes játékmagazinok segítségével szinte percek alatt terjedt el az az új, nem hivatalos Doom 3 videó , melyet kézikamerával vettek fel az id Software E3 előtti bemutatóján. A 3 MB-os film közel egy percben mutatja be a grafikus engine képességeit és a játékmenetet.

Az internetes játékmagazinok segítségével szinte percek alatt terjedt el az az új, nem hivatalos Doom 3 videó, melyet kézikamerával vettek fel az id Software E3 előtti bemutatóján. A 3 MB-os film közel egy percben mutatja be a grafikus engine képességeit és a játékmenetet.

A legendás akciójáték harmadik részét már lassan három éve várják a játékosok -- ekkor röppentek fel az első pletykák a fejlesztéséről. John Carmack, az id vezető programozója az évek során már több helyen is bemutatta a Doom új technológiáit. Az első videót a 2002 májusában megrendezett E3-as kiállításon mutatták be a szakújságíróknak.

Időközben az Activision megerősítette, hogy Xboxra is elkészül a játék. John Carmack még tavaly úgy nyilatkozott egy rendezvényen, hogy az Xbox a tökéletes konzol a Doom III megjelentetésére, ezzel szemben a PlayStation 2 egyszerűen nem rendelkezik elegendő számítási teljesítménnyel a játék futtatására.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 09:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.