Szerző: Bodnár Ádám

2003. május 5. 12:50

Újszerű PC-t mutat be a HP és a Microsoft

[CNET] A New Orleansban rendezendő WinHEC kiállításon a Microsoft és a HP egy közös tervezésű PC-t mutat be. Az Athens kódnevű konstrukció a vállalatok szerint egy kommunikációs és kooperációs központ lehet, ugyanis hang-, video-, és szövegalapú üzenetváltást is támogat.

[CNET] A New Orleansban rendezendő WinHEC kiállításon a Microsoft és a HP egy közös tervezésű PC-t mutat be. Az "Athens" kódnevű konstrukció a vállalatok szerint egy kommunikációs és kooperációs központ lehet, ugyanis hang-, video-, és szövegalapú üzenetváltást is támogat.

A hírek szerint az Athens prototípust maga Bill Gates, a Microsoft igzgatótanácsának elnöke mutatja be a rendezvényt megnyitó nagyszabású beszédének keretén belül. A holnap kezdődő Windows Hardware Engineering Conference-en számos újszerű számítógép-alkatrész és kiegészítő premierjére kerül sor.

Az utóbbi időben a HP és a Microsoft több, teljesen újszerű PC kifejlesztésében is együttműködött. Az amerikai számítógépgyártó volt az első olyan vállalat, amely Windows XP Media Center Edition operációs rendszerre épülő konfigurációt kínált a vevőinek, illetve a HP az elsők között dobta piacra Tablet PC-jét is, amely a vártnál nagyobb sikert aratott.

A Microsoft közleménye szerint az Athens teljesen újszerű megjelenésű számítógépházban kap helyet, de a részletek egyelőre nem kerültek nyilvánosságra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról