Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. április 28. 13:43

Az Interware lett az Externet szerverszolgáltatója

Együttműködési megállapodást írt alá az Interware Rt. és az Externet Kft. , melynek értelmében az Externet az Interware Data Centerében alakítja ki saját co-location szolgáltatását, itt helyezi el saját és ügyfelei szervereit.

[HWSW] Együttműködési megállapodást írt alá az Interware Rt. és az Externet Kft., melynek értelmében az Externet az Interware Data Centerében alakítja ki saját co-location szolgáltatását, itt helyezi el saját és ügyfelei szervereit.

A jövőben az Externet saját és az ügyfelei szervereinek hostolását is az Interware végzi. A 2002. január 29-én aláírt szerződés óta az Elender Üzleti Kommunikáció (akkor PSINet Magyarország) ügyfeleinek szervere is az Interware-nél található, így az Externet Kft. már a második internetszolgáltató aki az Interware Data Centerében helyezi el gépeit.

Az Interware Rt., a szerverhosting üzletág vezető szolgáltatója: az itt elhelyezett gépek száma folyamatosan nő, jelenleg meghaladja a nyolcszázat. A folyamatos bővülésnek köszönhetően az Interware a közeljövőben alakítja ki új, -- a sorban a harmadik -- 240 négyzetméteres géptermét.

Az Externet felhasználói technikai kérdésekben továbbra is a szolnoki cég ügyfélszolgálatához fordulhatnak, a két szolgáltató közti együttműködés csak a szerverek fizikai elhelyezésére vonatkozik, a supportot továbbra is a saját szolgáltatójuk nyújtja az ügyfeleknek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról