Szerző: Bodnár Ádám

2003. április 23. 15:55

A Nokia elindította a különböző szolgáltatók közötti zökkenőmentes MMS-forgalmat biztosító szolgáltatását

A Nokia bemutatta a szolgáltatók különböző MMS-rendszereinek zökkenőmentes együttműködését biztosító Nokia MMSC Interconnection szolgáltatást. Az MMS-rendszerek interoperabilitásának biztosításával a szolgáltatás hozzájárul a multimédiás üzenetküldési szolgáltatás tömeges elterjedéséhez és sikeréhez.

A Nokia bemutatta a szolgáltatók különböző MMS-rendszereinek zökkenőmentes együttműködését biztosító Nokia MMSC Interconnection szolgáltatást. Az MMS-rendszerek interoperabilitásának biztosításával a szolgáltatás hozzájárul a multimédiás üzenetküldési szolgáltatás tömeges elterjedéséhez és sikeréhez.

Az MMSC Interconnection szolgáltatás bevezetése jelentős előnyökkel jár a szolgáltatók számára, mivel használata révén hamarabb hozzájuthatnak bevételeikhez, javíthatják a vállalatuk költséghatékonyságát, és biztosíthatják az MMS szolgáltatás folyamatosan jó minőségét.

Az új szolgáltatással a Nokia segítséget nyújt a szolgáltatók számára az MMS-szolgáltatás telepítése során felmerülő, kulcsfontosságú műszaki kérdések megoldásában. Az útvonalválasztás és a biztonság mellett a hálózati hierarchia és a telefonszám átvihetősége tartozik a legfontosabb megoldandó problémák körébe.

A Nokia MMSC Interconnection szolgáltatás két fő alkotóelemből áll. Az Interconnection műhely segítségével a szolgáltatók meghatározhatják, mire lesz szükségük az MMSC kapcsolatok telepítése során, illetve a piaci helyzet és környezet figyelembevétele mellett választhatják ki a legmegfelelőbb fejlesztési eljárást. A Nokia és a szolgáltató együttműködése révén megvalósuló Interconnection telepítési támogatás projekttervezést, elemzést, dokumentációt, telepítést és tesztelést foglal magába.

"Az új szolgáltatás egyértelműen megmutatja, hogy hozzáértésünkkel, tapasztalatunkkal, és forrásainkkal hogyan támogatjuk az MMS üzleti sikerét annak érdekében, hogy a szolgáltatók a legteljesebb módon kiaknázhassák az MMS-szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket" -- mondta Ilka Toivola, a Nokia Networks mobilszoftver integráció részlegének igazgatója.

A Nokia eddig közel 50 ügyfelével, és a folyamatosan növekvő számú beindított MMS-rendszerrel a vezeték nélküli iparág egyik legjelentősebb tapasztalatára tett szert az MMS terén, és a ma mobilfelhasználói számára valóra váltja a multimédiás üzenetküldés ígéretét.

A Nokia teljes körű szolgáltatás-kínálatának részét képező Nokia MMSC Interconnection szolgáltatás segítségével a mobilszolgáltató könnyebben tájékozódik a mai gyorsan változó üzleti környezetben. A kínált támogatás a hálózat tervezésének, kiépítésének és működtetésének egész folyamatát lefedi, ezáltal optimalizálja a hálózat teljesítményét, és lehetővé teszi olyan megoldások létrehozását és integrálását, amelyekkel új multimédiás szolgáltatások indíthatók be.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról